surrounded by crowds doesn't chase away literal loneliness

surrounded by crowds doesn't chase away literal loneliness
dear lord embrace me with your blessings

Followers

Monday, May 16, 2011

Tagged by Aiman

I've kept this pending for weeks. All because of the Melaka sequel, but never mind.

Apa benda paling penting dalam hidup korang?
Oxygen

Benda yang terakhir korang beli guna duit korang?
Gula sekilo

Di mana tempat korang langsungkn perkahwinan korang?
2 kali receptions, rumah pengantin lelaki and perempuan. Kalau ramai sangat guest, kat dewan besar la kot.

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
I’m in love with him (3rd from left)

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
Ah, tak lama ni (refer to previous question)

Di mana korang selalu jumpa kekasih korang?
MV 2PM

Novel/buku/majalah terakhir korang beli?
Fotostat compilation past years punya pro exam question (teruknya bahasa)

Apakah nama penuh korang?
Zawani Zainudin –short and simple-

Antara mak n ayah mana paling rapat?
Mak

Namakan org betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
Hiruma Youichi, nak amek gambar ngan dia

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
Ye guna mesin basuh

Tempat yang betul-betul korang nak pergi?
Kelas piano and violin

Pilih salah satu, peluk atau ciuman?
Hugs! ^^

Bagitau 3 benda orang yang bagi kamu tag
Aiman? She's irresistibly sweet! :D

Benda yang paling disayangi dalam hidup korang
malas nak jawab

Lagu yang paling korang suka dengar?
All-time favourite playlist in my lappy

Bila tarikh lahir korang dan tempat selalu korang sambut?
December 24, depan kek

List 5 org kena tag


the devil smile~

8 comments:

GuGu said...

wani!!! cannot!!! da 3rd from left is mine! haha

zulkifli said...

eh? kena tag lah plak. :D

Zawani Zainudin said...

aiman: i know he's urs, tp die cute la. huhu

Zawani Zainudin said...

zul: so jawab la ye. haha

zulkifli said...

tp yg lain2 tu x jawab pun? awk x gtau dorg ke?

Zawani Zainudin said...

sepatutnya sy drop kat shoutbox dorang, tp malas plak. klw awk xnak wat pun, xpe la :)

zulkifli said...

dah buat pun! -__-

azrijohan said...

eh,kene tag ea?
awat x habaq..
xpe2...pasni cek buat yekkk:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...